Durrës, Plazh | 00355692610617

dhomat

Dhomë Dyshe
Dhomë Dyshe

€35,00 / nata

Dhomë Familjare
Dhomë Familjare

€40,00 / nata

Suitë
Suitë

€55,00 / nata

Dhomat e Villa Parajsa

Villa Parajsa ka 14 dhoma në total. Tre tipet e dhomave janë:

 • Dhomë dopjo
 • Dhomë familjare
 • Suita

Të gjitha dhomat kanë banjo dhe ballkon privat.

Çdo
dhomë ka lehtësirat e mëposhtme

 • Ballkon privat
 • Televizor LCD
 • Kanale te platformes Digitab
 • Kondicioner
 • Dollap
 • Dush
 • Tualet
 • Frigorifer
 • Peshqirë
 • Tavolinë
 • Recepsion 24 orë
 • Exchange
 • Wi-Fi falas
 • Suport Mjekësor
 • Parkim falas